محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است

بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است معاون رئیس جمهور امور زنان و خانواده از ادامه روند بررسی لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: حل مسئله خشونت نیازمند توجه به جنبه‌های فرهنگی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 27
کد خبر: ۲۹۲۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ زهرا بهروزآذر بعدازظهر دوشنبه در حاشیه نشست با بانوان نخبه استان از ادامه روند بررسی لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: دولت علاوه بر پیگیری تصویب این لایحه، در حال طراحی دستورالعمل‌هایی است که بتواند با استفاده از ظرفیت‌های دولتی، فرآیند اجرای آن را تسهیل کند.

وی تأکید کرد: حل مسئله خشونت نیازمند توجه به جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی است و برای جلوگیری از خشونت‌های خانگی باید آموزش‌های گسترده‌ای در زمینه مهارت‌های ارتباطی و مدیریت خشم ارائه شود.

وی درباره آخرین وضعیت لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت اظهار کرد: این لایحه یکی از مسائل مهم و چالش‌برانگیزی است که باید در سطح جامعه و در قانون‌گذاری مورد توجه قرار گیرد. در حال حاضر این لایحه در مجلس در حال بررسی است و تلاش می‌شود از ظرفیت‌های موجود در این نهاد برای تصویب آن استفاده شود.

وی افزود: دولت تنها به تصویب لایحه بسنده نکرده است. در حال حاضر تیم‌های کارشناسی دولت مشغول تدوین دستورالعمل‌هایی هستند که بتوانند این لایحه را در عمل اجرا کنند و از ظرفیت‌های موجود در دولت برای پیشبرد این مسیر استفاده کنند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه خشونت در خانواده‌ها باید از طریق اصلاحات فرهنگی و آموزشی حل شود، تصریح کرد: خشونت مسأله‌ای فرهنگی است و نیاز به تغییر نگرش‌ها و رفتار‌ها در سطح خانواده‌ها دارد. به همین دلیل، حل این مسئله تنها از طریق قانونگذاری ممکن نیست و باید آموزش‌های مؤثر و تدابیر پیشگیرانه در این زمینه به کار گرفته شود.

وی افزود: قانون می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده عمل کند، اما برای تغییر رفتار‌ها و پیشگیری از خشونت، باید مهارت‌های گفت‌و‌گو، کنترل خشم و حل تعارض در خانواده‌ها نهادینه شود. در این مسیر، فرهنگ‌سازی و آموزش به عنوان ابزار‌های اصلی پیشگیری از خشونت‌های خانگی مطرح هستند.

بهروزآذر همچنین به تدابیر تدریجی برای پیشگیری از خشونت‌های خانگی اشاره کرد و گفت: این فرآیند نیازمند آموزش‌های گسترده و همکاری تمامی نهاد‌های اجتماعی، فرهنگی و آموزشی است. تنها از این طریق می‌توانیم به نتایج پایدار در کاهش خشونت‌ها برسیم. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار